طراحی راه‌حل‌های مبتنی بر بازی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

با گیمیفیکیشن خیریه گوشیتو بزار کنار و جون یک بچه را نجات بده!

گیمیفیکیشن خیریه
گیمیفیکیشن خیریه

گیمیفیکیشن خیریه همواره یکی از موضوعات مورد مطالعه بوده است.امسال، یک کمپین برای پروژه یونیسف به اسم Tap یا شیر آب به یک شیوه خاص و جالب ما را به چالش می کشد. در این چالش شما به ازای اهدای مقداری آب پاکیزه چند دقیقه گوشی خود را کنار می گذارید. فقط برای این که ذهنیتی از این چالش داشته باشید: برای مثال 10 دقیقه دور بودن از گوشی باعث فراهم شدن آب پاکیزه مورد نیاز برای یک روز کامل یک بچه نیازمند می شود. هر چه بیشتر این کار را ادامه دهید آب اهدایی هم بیشتر می شود.(اگر هنوز نمی دانید گیمیفیکیشن چیست کلیک کنید.)

گیمیفیکیشن خیریه ؛ این پروژه چه پیامی داشت؟

خیلی از ما حتی چند دقیقه هم نمیتونیم بدون چک کردن تلفن همراهمون طاقت بیاریم. حالا تصور کن که روزها و شاید ماه ها بدون خوردن آب پاکیزه و سالم چطور میتونه باشه.

پیام پشت این پروژه این است که همون جوری که اعلام مشارکت می کنیم، همزمان در این دنیای پر هیاهو کمی توقف کرده و به همه و خودمون نشون میدیم که چقدر به چک کردن گوشی های همراهمون وابسته شدیم. نیاز ثابت ما به چک کردن مداوم گوشی همراه دقیقا مثل نیاز حیاتی و طبیعی هر فرد به آبه.

بدون این دستگاه های کوچک همیشه احساس ضعف می کنیم، اما این احساس ضعف قطعا با احساس ضعف کسی که به آب سالم برای نوشیدن دسترسی ندارد بسیار متفاوته. با این حال با این دو مورد در جهان به یک صورت برخورد میشه.

آزمایش هایی مثل این برای بیرون کشیدن خودمون از حباب تکنولوژی که اطرافمونو احاطه کرده و غلبه کردن بر ترس از عدم توجه دیگران به شدت مورد نیازه.

پروژه مشابهی هم توسط شرکت Amstel و یونیسف اجرا شد که به ازای دوری از تلفن همراه یک لیوان نوشیدنی به افراد هدیه داده می شد. تفاوت پروژه یونیسف با این پروژه این بود که برای آن به نصب یک اپلیکیشن نیاز نیست. در صورتی که برای جایزه شرکت Amstel باید 8 ساعت از گوشی دوری می کردین.

در این پروژه چطور کسی تقلب نمی کرد؟

اما چطور تو این پروژه مطمئن بود که هیچ کس تقلب نمیکنه؟ مسئله این جا است که یونیسف حواسش به همه چی هست. کافی بود که تو گوشیتون برین به سایت uniceftapproject.org و رو دکمه شروع کلیک کنین. زمان وقتی شروع به شمارش میکنه که شما گوشیتون را روی به پشت روی یک صفحه بگذارید. تا زمانی که تلفن همراه دست نخورده باقی بمونه، یک سری پیام به گوشی فرستاده میشه که علت اجرای پروژه رو میگه و با آمار های مختلف جهانی و منطقه ای افراد را به ادامه دادن و مشارکت کردن تشویق می کنه. همچنین به شما اعلام میشه که چند نفر همزمان با شما دارن در این کار مشارکت میکنن. همچنین در نهایت میتونستین نتیجه این تلاشتون را با بقیه به اشتراک بزارین.

سرمایه گذار پشت این پروژه Giorgio Armani تا سقف 75 هزار دلار به ازای هر دقیقه کنار گذاشتن گوشی، هزینه مورد نیاز برای آب آشامیدنی سالم یک روز کامل یک کودک را تامین می کرد. طبق اعلام یونیسف تنها یک دلار برای آب آشامیدنی 40 روز یک کودک کافیه. این معادل 25 هزارم دلار در هر روزه. اگر به حد نهایی سرمایه گذار می رسیدند این مقدار تا 3000 روز که معادل 8 ساله، افزایش پیدا می کرد.

پی نوشت 1: این طرح من را به یاد آموزش زبان و اهدای برنج http://freerice.com  انداخت که به ازای جواب درست مقداری برنج به برنامه غذایی جهانی اهدا می شد.. یکی از بهترین نمونه های گیمیفیکیشن خیریه بود.

پی نوشت 2: کاش از این ایده کنار گذاشتن گوشی در کم کردن آمار تصادفات بر اثر کار کردن با تلفن همراه استفاده شود.

پی نوشت 3:اوج ترکیب دنیای بازی با مسئله  ای از جنس دنیای NGO در پست مربوط به آن اژدها سرطان مشاهده می کنید.

Picture of بهرام درویش
بهرام درویش
من بهرام درویش، طراح گیمیفیکیشن در زمینه های آموزش، گردشگری و بازاریابی هستم. از بازی کردن لذت می برم و بازی را جدی ترین کار دنیا میدونم.

14 پاسخ

  1. پاسخ سوال اول روز اول ورکشاپ گیمفکیشن در سمن ها
    اگر داوطلب و یا خیر( داوطلب برای ما خیر از نوع زمان هست) اولین اتفاق که می افتاد خیالمون راحت میشد که به صورت مستمر در کنارمون هستن… به ما ایده و انرژی میدن و درتامین هزینه ها طوری مداخله می کنند که انگار کار و طرح و ایده خودشون به بهترین نحو اتفاق می افته … نیروهای خستگی ناپذیر که بهترین راهکار ها رو برای رفع موانع پیدا می کنند.

    1. یکی از نکات خیلی جالبی که توی کتابای غربی آدم میخونه بحثایی مثل بازاریابی داخلی هست مثلا میگن خیلی قبل تر از اینکه بخوای مشتری بیرونی جذب کنی باید کارمندای خودتو جذب کنی و چیزی که شما میگی دقیقا همینه
      نمیدونم یادته یا نه یه مثال توی کلاس راجع به بازی فارم ویل گفتم که افرادی که این بازی رو میکردن به آدمایی که بازی نمی کردن التماس میکردن که بیا این بازی رو نصب کن بما بز بده و بعد برو!
      و آدمای عادی میگفتن این چه بازی هست که بقیه دارن بما التماس می کنن بخاطرش!
      حالا این داوطلبا هم اینجورین !مثلا میتونه اونقدر یه داوطلب درگیر شه که یه آدم عادی بگه این چه سمنی هست که اینقدر ارزشاش خفن هست که این داوطلبش اینقدر دیوانه وار عاشق سمن هست!

  2. جواب سوال دوم روز اول
    بازی مورد علاقه من پی شوم هست
    شامل دو دسته کارت
    یک دسته سوال
    و یک دسته جواب که بین شرکت کننده ها تقسیم میشه
    هر کارت سوال کشیده میشه وسط گذاشته میشه و بازی کن ها باید جالب ترین و خنده دار ترین جواب را با کارتهایی که در اختیارشون هست بدن این بازی را میشه با حتی 15 بازکن هم انجام داد.

    و بازی ساده تر و دونفره مورد علاقه م دوز هست

    البته بازی های رومیزی که هر بازیکن قسمتی رو میسازه و باید مواظب باشی خراب نشه هم برام واقعا جذاب هست.

    توی موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان استان مرکزی شهر اراک فعالیت می کنم ما علاوه بر حمایت دارویی و درمانی یک مدرسه بیمارستان مخصوص کودکان زیر 18 سال مبتلا به بیماری های سخت درمان را هم تاسیس کردیم.

    1. چه خوب پی شوم کپی از ی بازی خارجی هست به اسم
      cards vs humanity
      که امیر سلامتی عزیز خیلی با سلیقه اومده کارتا رو ایرانی کرده و من هم خیلی زیاد این بازی رو توی جمع ها بازی می کنم یکی از مهم ترین ویژگی های این بازی اینه که “تکرار پذیری بازی ” بالاست! یعنی تو هرسری بازی میکنی اونقدر کارتای سفید متفاوتی هست و اونقدر کارتای سیاه متفاوتی هست و هر سری آدما عوض میشن که هیجوقت بازیش تکراری نمیشه حتی یسری کارتای سفیدی هست که میتونی خودت به سلیقه خودت و جمع یچیزی بنویسی توش
      حالا به این فکر کن که ما بیایم یه کمپین ساده درست کنیم که شامل 7 تا عکس یصورت اسلایدری توی اینستاگرام باشه یعنی یه پست که 7 تا عکس داره حالا این عکسا اینجوری هست که مثلا نوشته بزرگ ترین آرزوی یک کودک سرطانی …. است و نوشته های این شکلی یا من .. رو به این کودک سرطانی اهدا می کنم چیزایی از این قبیل برای شرکت توی مسابقه افراد باید مثلا کد دستوری زیر رو بزنن
      *500*780# و ما کلا 10 تا حواب اماده داریم(کارتای سفید) و رندوم به هر کسی 3 تا از اینا رو میدیم افراد باید توی بازی بیان بهترین جوابا رو از نظر خودشون بدن به این سوالا هدف از این کمپین میتونه صرفا آگاهی رسوندن باشه در دل این کارتای سیاه و توضیحات عکسا میشه یسری اطلاعات راجع به بیماری بچه ها و مرکز شما داد که به برندینگ شما کمک کنه

  3. جواب سوال ۲ روز اول:
    من به بازی پانتومیم علاقه مندم و بازیش به این ترتیبه که: یه بازی گروهی که می تونید اون رو بدون هیچ گونه امکانات وفقط با کمی خلاقیت، در جمع دوستاتون انجام بدید.
    1- اول به دو گروه تقسیم می‌شوید.
    2- یکی از گروه ها، یک نفر از تیم حریف را انتخاب و کلمه مورد نظرش را به او می گوید تا او به اعضای گروه خودش بفهماند.
    3- با یاری یک تایمر می توانید به هر گروه فرصت معینی برای حدس زدن بدهید و هیجان بازی رو بیشتر کنید.
    4- می توانید در انتخاب کلمات خلاقیت به خرج داده و کلماتی را انتخاب کنید که به راحتی قابل حدس زدن نباشند.
    5- حتی می توانید به جای کلمات از یک جمله کامل بهره ببرید تا هیجان و نشاط بازی بیشتر بشود.

    من ۴ ساله که افتخار این رو داشتم در انجمن دیابت گابریک سفیر باشم و انجمن دیابت گابریک یک سازمان مردم نهاده که در سال ۱۳۸۵ به عنوان نخستین مدرسه دیابت ایران با هدف توانمند سازی افراد مبتلا به دیابت تاسیس گردیده. این مجموعه بدون دخالت در امر درمان، همسو و همراه با پزشک معالج، به افراد مبتلا به دیابت کمک میکنه تا مهارت های لازم برای مدیریت روزانه قندخون، مصرف دارو، تست قند و برنامه ریزی غذایی را به خوبی فرا بگیرند و درزندگی روزمره خود بکار برند. بیشتر گابریکی ها که در انجمن فعالیت دارند دیابتی هستند که به راحتی دیابتشان را کنترل کردند.
    باشگاه سفیران؛ قسمتی که بنده در آن فعالیت دارم شامل نیروهای داوطلبی است که با روحیه همدلی و کارگروهی تلاش میکنن تا افراد دیابتی علاوه بر داشتن زندگی سالم، سرشار از امید و انگیزه گردند و افرادی موفق در آبادانی جامعه کشور باشند. ما در کنار هم تلاش میکنیم تا: هیچ کودک دیابتی در هیچ جای ایران از دیدن زیبایی ها محروم نشود.

    1. چه عالی واقعا گابریک خیلی جای دوست داشتنی هست و من به شخصه خیلی دوستای خوبی از جمله مهرین نظری دارم اونجا!
      ولی یه نکته ای که توی گابریک میتونه خیلی خیلی بهتر کنه گابریکو بحث یادگیری از همدیگست بیا بازی پانتومیم رو اینجوری بکنیم که مثلا ما میخوایم کاری کنیم که افراد یه ویژگی خوب از مهرین یاد بگیرن پس چیکار می کنیم مثلا میدونیم که مهرین ویژگی ایکس رو خیلی خوب بلده ثنا ویژگی ایگرگ رو خیلی خوب بلده
      خب ما میخوایم که کاری کنیم که بقیه آدما در قدم اول اون ویژگی مهرین رو مشاهده کنن و بعد به این نتیجه برسن که این چه ویژگی خوبی هست که مهرین داره چیزی که شاید در نگاه اول متوجهش نباشن
      پس میایم به همه میگیم که موضوع امروزمون مهرین هست حالا شما باید چیکار کنید مهرین باید یه کلمه در ارتباط با اون خصوصیتش توی ذهنش بیاره و بعد هیچ جرفی نزنه اون روز فقط کارای عادیش رو انجام بده مثلا بره و یه زنگ بزنه شهرستان و بقیه باید توی رفتار مهرین دقت کنن مهرین قراره یسری کلمه قلمبه سقلمه بکار ببره توی صحبتش که نزدیک کنه ذهن افراد رو به اون ویژگی
      یعنی هم مشاهده رفتار عادیش و هم اون کلمات که بکار میبره باید باعث شه که بقیه بقهمن چی به چی هست! ثنا هم همزمان این کار رو انجام بده
      اولین کسی که بتونه کلمه مهرین و ثنا رو درست بگه برنده مسابقه پانتومیم میشه به همین راحتی آدما میتونن از همدیگه یاد بگیرن ما این تجربه رو با بازی مافیا یزمان انجام دادیم یه تیم فروشی بودن که همشون فکر میکردن خدای فروشن و کار همدیگه رو قبول نداشتن ما اومدیم گفتیم ینفر بین شما مافیسات و اون آدم مافیا قراره امروز دوتا سوتی بده!
      شما باید حدس بزنید که اون آدم کیه همین کار ساده باعث شد که همه به رفتار همدیگه به نوع فروش همدیگه دقت کنن و بعد دوماه 30 درصد افزایش فروش!
      همینقدرررررر ساده!

  4. جواب 2 روز 1:
    جمعیت ایرانگردی و جهانگردی فانوس، اسم NGO ماست. بازی مورد علاقه من مشاعره است؛ اما نمیدونم چطور میشه ازش الگو گرفت 🙂

    تو ایران روستاهایی هستن که از لحاظ محیط زیستی و گردشگری پایدار، اقدامات ارزشمندی انجام دادن.
    میخوایم این روستاها و اقداماتشون رو معرفی کنیم که اهالی مناطق دیگه هم الگوبرداری کنن.

    شاید بشه یه نرم افزار ساده یا گیف طراحی کرد برای برگزاری تورهای ماجراجویانه ی اکوتوریستی، با این ویژگی ها:
    یک یا چند تا روستای نمونه انتخاب می کنیم.
    عکس های جذابی از مناطق گردشگری میذاریم.
    نکات گردشگری پایدار و رفتارهای محیط زیستی و دوستدار طبیعت رو که میخوایم دیگران یاد بگیرن، لابه لای عکس ها میگنجونیم.
    میگیم از بین کسانی که این فراخوان رو برای 10 نفر بفرستن، قرعه کشی میشه، 5 نفر به طور رایگان توی این تور شرکت میکنن، و به 10 نفر از خریداران تور، پرواز رایگان با پاراگلایدر همراه با مربی در همان روستا هدیه داده میشه.

    1. جوابت خیلی ربط خاصی به مشاعره نداشت بنظرم!
      ولی اگر من بخوام یه کمپین که بر اساس NGO شما باشه درست بکنم که از مشاعره تاثیر گرفته باشه یکار دیگه میکنم ما یه سبک بازی داریم به اسم Hot Or Not که این سبک خیلی خیلی تو ایران جواب میده سیستم اینه که دوتا عکس به کاربر نشون میدی و کاربر باس بگه کدومشون جذاب تره!(جالبیش اینه که دفعه اول مارک زاکربرگ که فیسبوک رو درست کرده دوس دخترش بش گفته من خشگل ترین دختر دانشگام و براش کلاس گذاشته اینم رفته عکس همه دخترای دانشگاه رو هک کرده یه بازی درست کرده که توی این بازی عکس دوتا دختر قرار میگیره و شما باس بگی کدومشون جذابتره و این بازی کل دانشگاهای امریکا رو مشغول نگه داشته) خب شما میای دوتا عکس از دوتا روستا میزاری و هر روستا یسری ویژگی داره خب سوال اینه کدومش قشنگ تره؟ من میزنم مثلا روی عکس سمت راستی عکس سمت راستی رو که زدم میگه که این روستا از لحاظ “نظافت” بهترین روستای بهتری هست حالا دوتا عکس دیگه به کاربر نشون داده میشه و میگی بگو که کدوم یکی از این دوتا از لحاظ “تنوع محیط زیستی “بهتره یعنی مثلا مشاعره که از اسم قبلی به اسم جدید میرسی حالا کاربر وارد یه بازی میشه و اگر بتونه 5 تا سوال درست جواب بده مثلا بگیم یه جایزه ای قراره بش برسه هر مرحله ای که باخت بهش جواب درست رو نشون میدیم و میگیم اگر دوست داری این این جواب غلطت بعنوان جواب صحیح حساب بشه(سیستم جون اضافه) باید ینفر رو دعوت کنی به سیستم اینجوری علاوه بر اینکه راجع به کلی از روستاها داری اطلاع رسانی میکنی کلیم میتونی یوزر جذب کنی
      یکار دیگه که میتونی بکنی اینه که بنظرم خیلی خیلی یوزر بیشتری بگیری و ما تا حدی پیاده سازی کردیم اینه که بیای یه بازی دیگه درست کنی توی این بازی شما میای و یه عکس به کل کاربرا نشون میدی کاربرا 10 ثانیه فرصت دارن یچیزی راجع به اون عکس بنویسن مثلا حالا یکی مینویسه زیبا یکی مینویسه رویایی هرکی یچیزی مینویسه (ما بجای نوشتن ایموجی گذاشتیم) بعد حالا آدما اینجا اگر که شما مثلا ینفر دیگه باشه که مثل شما بنویسه دقیقا مثل شما یسری آدم بنویسن شما بهم لینک میشید و یه آفر برای رفتن به اونجا بهتون داده میشه .ما گذاشتیم که افراد اگر 5 بار پشت سر هم یه واکنش به عکسا داشته باشن باهم لینک بشن.

  5. دوره ی بهمن و اسفند ۹۸ – طراحی گیمیفیکیشن در طراحی کمپین
    سوال ۱ : چه چیزی مشتری های ما را خوشحال میکند؟
    مشتری های آغازین ما : افراد دارای معلولیت ، افراد در ارتباط با افراد دارای معلولیت ، ارائه دهندگان خدمات
    ۱.افراد دارای معلولیت : تجربه ی جدید ، پیدا کردن افراد جدید ، رابطه و دوست جدید ، حال خوب / برای رشد،آموزش و شکوفایی در جنبه های مختلف زندگی بتونن از پلتفرم ما (کمک به دیگران یا از کمک دیگران)استفاده کنن/بتونن به/از افراد دیگه انرژی بگیرن ، انرژی بدن / از تخفیف ها استفاده کنن
    ۲.نیروی داوطلب/افراد در ارتباط با افراد دارای معلولیت/سایر افراد:حس خوب،تجربه ی جدید،رابطه و دوست جدید / تخفیف (به یه سری آپشنا فک کردیم ولی به بیشتر از اینا نیاز داریم برای تعاملات بیشتر)
    ۳.ارائه دهندگان خدمات : بازاریابی و تبلیغات اجتماعی هوشمندانه/فروش بیشتر(مشتری های جدید)/معرفی خود به عنوان شرکت پیشرو
    سوال ۲ : بازی که دوس دارم؟
    من قبلاً عاشق بازی کردن فوتبال بودم و نقشم معمولاً هافبک وسط(توپ پخش کن) بود.البته همه جا بازی میکردم اما جایی که ازش بیشتر از همه لذت میبردم اون بود.و خیلی وقتا از اینکه پاس قشنگ بدم بیشتر لذت میبردم تا خودم گل بزنم.و دلیل دیگه اش قدرت اختیار و آزادی عمل بود و قرار گرفتن در مرکز (پلتفرم واسط در اینجا)
    اینو نمیدونم جواب و راهکارُ شما باید بگین یا خودم ولی دوس دارم بین آدما ، گره و رابطه ای ایجاد کنیم و آدما بتونن به هم ،بیشتر پاس بدن و کار تیمی کنن.نه اینکه فقط به فکر گل زدن خودشون باشن و آدمای دیگه رو هم ببینن.اون جوری شاید بشه نقاط ضعف همدیگه رو بپوشونیم و مهم نباشه که آخرش کدوم گل میزنه.مهم اون رابطه ی بین افراد باشه و تعاملشون برای بهتر کردن همدیگه و درک متقابل

    1. کلا فوتبال یکی ازپیچیده ترین و خفن ترین بازی هاست و کلی چیز باحال داره برای ایده شما که مربوط به معلولیت هست
      مثلا یچیز جالب که ما داریم توی بحث معلولین اصطلاح handicapping هست این یعنی اینکه توی بازیا به کسایی که یکم از بقیه ضعیفن کمک کن که جلو تر بیفتن این کجای فوتبال میشه ؟قانون آوانتاژ مثلا
      یا قانون پنالتی برای کسی که از یه معلول استفاده کرده و پول نداده
      خیلی خیلی حالتای متفاوتی میشه با فوتبال برای کار شما در نظر گرفت اما چیزی که الان توی ذهنم میاد مثلا اینه که شما در وهله اول باید کاری کنی که آدمای معلول توی سیستمت بیان و مشارکت داشته باشن تا یجورایی تشکیل کامیونیتی بدن این افرادم آدمایی هستن که خیلی نمیتونن فعالیت فیزیکی خاصی بکنن پس میتونیم کاری کنن که اون زندگی عادیشون هیجان انگیزتر شه مثلا یه قانون جالبی که توی فوتبال هست گل طلایی هست گل طلایی یعنی اینکه اولین تیمی که گل بزنه بازی تمام میشه .حالا یجاهایی البته این قانون رو برداشتن ولی مثلا میتونی یسری چالش تعریف کنی که این چالشا به این شکل باشه که اولین نفری که بتونه این چالشا رو انجام بده برنده باشه یا مثلا میتونی از قانون سه پاس استفاده کنی برای اینکه بازی فوتبال شروع بشه باید حتما به یه نفر پاس بدی خب این برای شما میتونه چه معنی داشته باشه هم میتونه این باشه که شما اگر میخوای توی این مجموعه باشی ینفر دیگه رو دعوت کن هم اگر کاری بهت سپردیم که انجام بدی باید ینفر دیگه تورو تضمین کنه و …

      1. سرنخ های خوبی بهم دادین.ممنون.
        و فک کنم قضیه ی مرغ و تخم مرغ رو تقریباً حل کردیم.و حتماً برای جذب کابرا برنامه هایی چیدیم و با موسسات و افراد در ایران و خارج از ایران ارتباط داریم
        ارزش پیشنهادیمون انگیزه ای برای بیرون اومدن هستش و دیده شدن افراد دارای معلولیت در ساختار و تار و پود جریان. و هدفمون نزدیک کردن افراد دارای معلولیت به جامعه و بالعکس هست
        ما یه پلتفرم واسط هستیم(شبکه ی اجتماعی عمومی که شروعمون با افراد دارای معلولیت و افراد در ارتباط با اونهاست) که افراد در زمینه های مختلف مثل کافی شاپ/رستوران ، عکاسی،کوهنوردی،پارک رفتن ،تجربه ی یک روز کاری با هم،مهمانی/عروسی/تولد،آموزش،باغ وحش،شهر بازی و … بتونن افراد دیگه علاقمند به اون موضوع رو پیدا کنن و موسسات،گروه ها و افراد بتونن قرار و رویدادهاشون رو به صورت گروهی سِت کنن و اعضا بتونن داخل آن در صورت تمایل هر دو طرف پیام بدن و اگه بخوان با هم برن یا اگر زمان رسیدن به محل قرار به کمک نیاز دارن از قبل بتونن با هم هماهنگ کنن.و…البته برای یکی ۲ ماه اول قسمت ایجاد رویداد و قرار توسط خود سایت انجام میشه اما بعدش حتماً این ابزار به صورت رایگان بهشون داده میشه و در حین اون آموزش هم داده میشه در این مدت.
        و کار دیگه ای که میخوایم انجام بدیم تغییر در ساختار ایموجی های مرسوم و دیده شدن افراد دارای معلولیت در اون،مثل تصویر فرد دارای معلولیت در کنار خانواده،در حال کار،ورزش و … که فقط تعداد محدودی اولش هست.و با الهام گرفتن از آدمایی که وجود دارن و تو جاهای مختلف دنیا زندگی میکنن میخوایم که باشه که حتماً با اجازه ی خودشون خواهد بود که البته فعلاً موافقت اولین نفر رو تونستیم بگیریم .و شاید بعداً در صورت کسب درآمد و هم چنین درآمد از ایموجی ها بشه مبلغی رو برای خیریه یا کارهای دیگه اختصاص داد
        اما واسه اینکه تشویق کنیم افراد رو برای تعاملات بیشتر با افراد دارای معلولیت و از اون طرف افراد دیگه رو آگاه کنیم نسبت به این افراد به برنامه های بیشتری نیاز داریم و چیزی که تو ذهن خودم هست شاید موضوع اقتصادی و تخفیف بتونه توی تکرار روابط کمک کننده باشه.مثلاً هر فرد دارای معلولیت + همراه ، جفتشون آفر ویژه بگیرن و … یا آپشنای دیگه ای که برای با ایجاد ارتباط درست تر و نزدیک تر بین افراد اثرگذار باشه

        1. یه کتابی هست که ظاهرا خیلی ارتباط پیدا نمیکنه ولی بنظرم دید خوبی بهت میده اونم چکش بصری نوشته لورا ریس هست یکاری که الان خیلی زیاد نیاز دارید اینه که کوچیک شروع کنید بعد مثلا این ایموجیا خیلی پروژه سنگینیه همین سالها طول خواهد کشید !
          و یسری دغدغه ها رو بوجود میاری اینکه اگر کسی با یه آدم معلول بره یجایی و تخفیف بگیره بنظرم از لحاظ اخلاقی درست نیست خیلی زیاد این کار سرو صدا خواهد کرد خیلی زیاد جبهه میگیرن بقیه علیهت و…

  6. فقط یه چیزی رو من اصلاح کنم.راجب اینی که گفتید نمیتونن فعالیت فیزیکی خاصی بکنن واقعاً اشتباه هست.نیاز ها و شرایط معلولین واقعاً خیلی متفاوته با همدیگه است ولی هستند یه عالمه آدم خفن که نمیدونم آواز میخونن ، ساز میزنن ، از هواپیما میپرن ، غواصی میکنن ، تو شرکت کار میکنن ، دیجِی میشن ، ،دونده ی حرفه ای میشن بدون ۲ تا پا، بدنساز و… مثل همه استعدادشون تو یه بخشایی بیشتره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب