طراحی راه‌حل‌های مبتنی بر بازی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

5 ویژگی مشترک بازی پسرانه

۵ ویژگی مشترک بازی پسرانه
۵ ویژگی مشترک بازی پسرانه

یکی از مهم ترین جنبه هایی که در طراحی بازی و یا طراحی گیمیفیکیشن(اگر هنوز نمی دانید گیمیفیکیشن چیست کلیک کنید.) باید مد نظر قرار دهیم در نظر گرفتن پرسوناهای متفاوت است به این معنا که مخاطب خود را بشناسیم و برای وی طراحی خود را انجام دهیم.به همین دلیل قصد بررسی بازی پسرانه را داریم.

بازی پسرانه

هرچند انسان ها بسیار موجودات پیچیده ای هستند اما می توان گفت که اگر در بازی پسرانه از این 5 ویژگی استفاده کنیم موفق خواهیم بود:

استاد شدن

پسرها عاشق استاد شدن هستند آن ها همواره دوست دارند که به زمینه های متفاوتی تسلط پیدا کنند مهم هم نیست که این زمینه چیز ساده ای است و یا مسئله بسیار مهم تنها کافی است که این مسئله برای آن ها چالش برانگیز باشد.در سوی دیگر دخترها دوست دارند که در زمینه هایی استاد شوند که یک معنی و هدف خاصی برای آن وجود داشته باشد.برای همین هم بازی پسرانه معمولا لول های متفاوتی دارد که اسامی این مراحل به مفهوم استاد شدن نزدیک است.

مسابقه

پسرها عاشق این هستند که با دیگران رقابت کنند و نشان دهند که بهترین هستند از طرف دیگر دخترها همواره نگران حس بد شکست هستند حتی این موضوع که بردن من موجب رنج کشیدن دیگران می شود ممکن است آن ها را از ادامه رقابت منصرف کند!به طور کلی حس منفی برای آن ها بیشتر از حس مثبت است.

خراب کردن

پسرها عاشق خراب کردن چیزهای متفاوت هستند شاید برای دخترها عجیب باشد اما در خیلی از بازی هایی که اجسام را روی هم سوار می کنیم قسمت جذاب بازی برای پسرها ساختن آن سازه نیست خراب کردن آن است! در بازی پسرانه ویدیویی این کار خیلی راحت انجام می پذیرد و شما سازه هایی را در آن خراب می کنید که در دنیای واقعی نمی توانید

پازل های فضایی

تحقیقات نشان می دهد که بازی پسرانه مربوط به پازل فضایی جذاب می باشد.پسرها معمولا در منطق فضایی از دخترها قوی تر هستند به همین دلیل پازل های 3 بعدی معمولا طرفدار پسر بیشتری دارد.

سعی و خطا

پسرها از خواندن راهنمای بازی بیزار هستند آن ها دوست دارند که همه چیز را با سعی و خطا بیاموزند برخلاف آن ها دخترها عاشق خواندن راهنما هستند و سعی می کنند تا جای ممکن از سعی و خطا دوری کنند.

برای دیدن ویژگی های خاص بازی های دخترانه کلیک کنید.

کامنت های زیر این پست مربوط به دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار می باشد.

Picture of کامران حاتمی
کامران حاتمی
حدود 10 سالی است که در حوزه گیمیفیگیشن و طراحی رفتار به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنم و علاقه زیادی به ترویج این موضوعات در ایران دارم. آقای گیمیفیکیشن یک تیم است و من کامران حاتمی، مدیر این تیم پرانرژی و حرفه‌ای هستم. پیش‌زمینه تحصیلی مهندسی کامپیوتر (از علم و صنعت) و MBA (از امیرکبیر) دارم و در مسیر فعالیتم در حوزه گیمیفیکیشن، مطالعات گسترده‌ای در زمینه‌های نوروساینس، روان‌شناسی و علوم رفتاری داشتم. هم‌چنین کتاب‌های طراحی گیمیفیکیشن، گیمیفیکیشن در تدریس، هر آنچه باید درباره طراحی بازی‌های آموزشی اثربخش بدانید، ۱۴ روز تا شادی پایدار و اضطراب را ترجمه کرده‌ام. در حال حاضر در سوئد هستم.

152 پاسخ

  1. سوال ۱ روز ۴:
    منم فک کنم مث اکثر ایرانیا همون ترکیب جستجوگر و معاشرتیم. کامرانم به نظرم همینه؛ ایرانی نیستی اگه لایک نکنی 🙂

      1. سوال 2 روز چهارم:

        یه سوال سخت و چالشی!
        میشه مثلا یه محیط مجازی داشته باشیم و اسامی کسانی که بیشترین خرید رو در هر هفته و هر ماه داشته باشن اعلام کرد، میشه محصولات رو رتبه بندی کرد و محصولاتی که فروششون کمتره امتیاز بیشتری داشته باشن و در نهایت جایزه هم یه درصد تخفیف قابل توجهی باشه رو یه سری محصولات خاص و برجسته، یا یه درصد تخفیفی روی کل خرید فرد برنده.

        یا اینکه میشه یه فضای شبیه سازی شده داشته باشیم شبیه بازی های استراتژیک، که فرد به عنوان مدیر یه فروشگاه بازی میکنه و باید فروشگاهش رو گسترش بده، و فروشش رو بیشتر کنه. خب میتونه تو یه دوره هایی تخفیف بزاره و …، و میتونه یه سری افراد رو استخدام کنه به عنوان کارمند و برای اینکه حس خرابکاری رو هم بخوایم اینجا در نظر بگیریم. مثلا میشه یه زمانهایی یه سری افراد خرابکار به فروشگاه حمله کنن و مدیر باید از فروشگاه محافظت کنه. و میتونه از افراد مختلف کمک بگیره و کسایی که بهش کمک کنن شامل تخفیف در خریدشون میشن….
        میتونه یه بازی کاملا تعاملی باشه، گروه تشکیل بدن و …

        خلاصه کسانی که تو این بازی بهترین رتبه ها رو داشته باشن مثلا از 50 درصد تخفیف تو خریدشون استفاده کنن

        1. الان که این قسمت از دوره ای اکیه که داری راجع به تخفیف صحبت میکنی ولی در نهایت ما قصد نداریم به کسی تخفیف بدیم:)

          1. عجب!
            خب قراره نشون بدیم افق کوروش تخفیف داره؟
            یا چی؟!!!

            1. هم نشون بدیم که افق همواره تخفیفه یعنی مثلا ربی که بقیه جاها هست 10 تومن اینجا 9 تومنه ولی کلا هدف گمیفیکیشن ینه که بدون اینکه پول خرج کنه یچیزی رو بولد کنه! یعنی تو نیای یه مسابقه بزاری کلی از جیب بدی که فروشت بره بالا هم فروشت بره بالا هم از جیب ندی

              1. اوکی فهمیدم یعنی انگیزه خرید رو یجوری ایجاد کنیم تو مشتری که هزینه ای هم ندیم برای جایزه، در واقع انگیزه درونی باشه نه بیرونی

  2. سوال ۲ روز ۴:
    خب وقتی پای پسر جماعت میاد وسط باید از بیان دخترا استفاده کرد که ترغیب شن که آقا ما افق کوروشی ها همیشه تخفیف داریم.

  3. سوال1 روز چهارم:
    من جستجوگرم و فکر می کنم که کامران ترکیب جستجوگر و معاشرتی باشه.
    چون فکر می کنم که بخاطر جستجوگر بودن بازی های مختلف رو آنالیز می کنه و وقتی با دیگران به اشتراک می گذاره، معاشرتی بودنش رو نشون میده.

  4. سوال1 روز 4 :
    من جستجوگرم و به نظرم کامران جستجوگر باشه.

    سوال 2 روز 4 :
    تخفیف های وابسته به اطلاعات شخصی پسرا ایجاد می کنیم . مثلا روز تولد یا تعداد فالور اینستا …

  5. سوال اول روز چهارم گیمیفیکیشن در کسب و کار :
    من بقدری دستاوردگرام که هر چند سال یه بار دیجیتال بازی میکنم(اخرین بار دوسال پیش و قبلش ۸ سال پیش) .چون دستاورداش واقعی نیست و قانعم نمیکنه. بعدشم همیشه حالم بد میشده و ناراحت میشم که چرا بازی کردم؟وقتمو هدر دادم که چی ؟ الان رسیدم مرحله اخر که چی ؟

    تو بازیای فیزیکی هم اینجوریم که، یه عالمه بازی فکری از بچگیم دارم(معمولا یه نفره)، که فقط تا زمانی باهاشون بازی کردم که کاملا روشون مسلط شده باشم، و همه دیده باشن که من خیلی خوب بازی میکنم، و گفته باشن واو … این بازی سخته رو مونا خیلی خوب بلده ها.

    از وقتی هم که با گیمیفیکیشن آشنا شدم از بازیای جدی خوشم میاد و گاهی برا رسیدن به هدفام بازی میکنم.
    مثلا یه بار یه کمد عادت درست کرده بودم، برای اینکه بتونم به سبک کتاب اثر مرکب و قدرت عادت یا قلاب و…، عادتای خوبو تو خودم درست کنم.

    آقای حاتمی هم خودشون اعتقاد دارن کیلر هستن اما من جستجوگریشونو مشهودتر دیدم .

    1. سوال دوم روز ۴ گیمیفیکیشن در کسب و کار :
      سخت شد
      مثلا بازیکن تو محیطی شبیه فروشگاه بازی کنه و جای کارمند‌ کوروش قرار بگیره.

      و بازیش اینطوری باشه که تا قبل از اینکه مشتریا برسن به محصولا، باید سریع اتیکت قیمتا رو تخفیف بزنه. و اگه یه مشتری به محصول بدون اتیکت تخفیف برسه میبازه(سه بار اخطار میگیره ،بار چهارم اخراج میشه).
      با رفتن به مراحل بعدی پوزیشن شغلیش تو کوروش بالا میره یا مثلا فروشگاه بزرگ میشه و تعدادمشتریای بیشتری میان و باید سرعتش بیشتر بشه و یا با امتیازایی که میگیره کارمندای جدیدی استخدام میکنه و شعبه ی جدید میخره و…

        1. ۷۰ درصد کمال گرا، ۳۰ درصد جوستجوگر.

          بنظر میاد بیشتر کمال گرا باشی چون مشخصه
          جواب سوال دوم رو نمیدونم

  6. سوال 1 روز 4: من جستجوگرم و کامران دستاوردگراست.
    سوال 2 روز 4: یک لیدربورد طراحی میکنم که توش لیست افرادی هست که تخفیف گرفتن. کسی که بیشترین درصد تخفیف رو گرفته باشه، رتبه بالاتری میگیره. به این صورت که مثلا من توی یک فاکتور 2درصد تخفیف گرفتم و توی فاکتور بعدی 3درصد، در نتیجه امتیاز من الان 5عه. رفته رفته هم این امتیاز بیشتر میشه. توی این حالت میشه در تخفیف‌های آخر هفته یا هر کمپین خاصی، کاربرای بیشتری رو به سمت محصولات تخفیف‌دار کشوند.

  7. سوال ۴ روز ۴
    من جستجوگر و معاشرتیم و فکر می کنم کامران شما با توجه به اینکه در جلسه قبل گفتی که یه تخت نرد داری که تا حالا یک دست هم نباختی و دلت می خواد که همه اینو ببینن دستاورد گرا هستی و البته جستجو گر

  8. جواب اول روز ۴
    من جستجوگر هستم، اصلا بازی ای که محیط مخفی و رمز نداشته باشه بازی نیست!
    کامران هم دست آورد میخواد هم معاشرت

      1. جواب سوال 1 روز 4 دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار :
        من معاشرتی و دستاوردگرا هستم! یعنی همیشه تو جمع اول منم که پیشنهاد بازی میدم و وقتی شروع میکنیم علاوه بر اینکه کلی لذت میبرم از شکل‌گیری اون تعامل و دورهمی در قالبِ بازی، میل زیای هم دارم به اینکه همه رو ببرم و نشانِ افتخار رو از آنِ خودم کنم و جمع رو دست خودم بگیرم…
        فکر میکنم کامران هم همینشکلی باشه 🙂

        1. روز 4:
          سوال 1: من معاشرتی هستم و دوست دارم با افراد مختلفی ارتباط برقرار کنم.و دایره ارتباطاتم رو افزایش بدم, شما بنظرم دستاوردگرا و جستجوگر هستید
          سوال 2: من میومدم یه مسابقه برگزار میکردم, به این صورت که برای شرکت در مسابقه باید با یک فاکتور افق کوروش داخل استوری اینستاگرامشون از خودشون فیلم بذارن و یه جمله راجب فروشگاه افق کوروش بگن, بعد از میان همه جملات 32 نفر که جملات زیباتری مطرح کردند داخل استوری پیج افق کوروش برای رای گیری گذاشته میشن, بعد از 24 ساعت 16 نفر که تعداد رای بیشتری اوردن رو به 4 گروه 4 نفره تقسیمشون میکردم و به هرکدوم 1 روز قسمتی از فروشگاه رو بهشون میدادم تا فروش خودشون رو ثبت کنند, گروهشون متشکل از مدیر فروش, 2 فروشنده و انبار دار میشه, 2 گروهی که فروش بیشتری رو ثبت کنند به مرحله بعد میرن و در مرحله بعد یک قسمتی از فروشگاه بهشون تعلق میگیره و دکوراسیونشون رو میچینند و باز هم گروهی که در طی 5 روز بتونه بیشترین فروش رو ثبت کنه به مرحله بعد میره, این کار رو 3 ماه در 4 دوره انجام میدیم و از هر دوره 1 گروه بالا میاد و 4 گروه باهم رقابت میکنند, در این دور این 4 نفر میتونند به ازای X میلیون کالا سفارش بدهند(هر نوع کالایی) و 2 گروهی که این X میلیون رو زودتر بفروش برسونند به مرحله بعد میان, در این مرحله 2 گروه باید با ایجاد فروشگاه اینترنتی در اینستاگرام در طول 1 ماه اجناس بفروشند و مبلغ 5 میلیون تومان برای تبلیغاتشون بهشون اختصاص داده میشه, اون گروهی که رکورد فروش رو در این 1 ماه بزند برنده این مسابقه ما هست و 4 نفرشون بعنوان تیم فروش افق کوروش استخدام میشن

  9. جواب سوال 2 روز 4 دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار :
    با توجه به المان‌هایِ جذابی که راجع به سلیقه‌ی پسرها تو بازی در مقاله بالا گفته شده، فکر میکنم ماهیت بازی باید روی فرآیند چیده بشه و کلا نتیجه حذف بشه از این چالش! یعنی نحوه‌ی تعامل و بهره‌گیری از خلاقیت‌های اجرایی در پیش‌برد چالش باید امتیاز داشته باشه نه نتیجه‌ی کار!
    مثلن اگه بخوایم یه چالشی با هدف اطلاع رسانی از تخفیف‌های همیشگی افق کوروش داشته باشیم که مخاطب اون فقط آقا پسرهای گل هستن، جالبه از ایده‌ی [تو عضو کدوم دسته‌ای؟] استفاده کنیم! توضیحش هم این باشه: یکسری معما طرح کنیم که پسرا باید اونارو بیان و حضوری حل کنن بعد اصلن مهم نیست چه جوابی به اون معما ها میدن مهم اینه که چطوری تلاش میکنن معما هارو حل کنن. و نحوه‌ی حل معماها شخصیت اون‌هارو توی بازی مشخص می‌کنه، همه‌ی شخصیت‌ها یه امتیاز مشابه رو دارن و امتیازهای اضافی صرفا به خلاقیت و دید متفاوت اونها در راهکارها تعلق می‌گیره! حالا آقا پسرها میتونن با اون امتیازهایی که در پایان دارن از گروه کالایی خاصی یک روز قبل از رونمایی و اعلام عمومی تخفیف‌ها بازدید و خرید داشته باشن!

    اینشکلی هم ما می‌تونیم پسرهای مخاطب رو دسته بندی کنیم و دیتای خیلی باکیفیتی از علاقه‌مندی‌هاشون برای مراحل بعدی کسب‌وکار استفاده کنیم، هم اون‌ها بدون داشتن دغدغه‌ از اینکه آخرش چی میشه مطمئنن که میتونن یه چالش رو شرکت کنن و به گروه کالایی مورد علاقه‌شون زودتر از بقیه مخاطب‌ها دسترسی بیشتر داشته باشن و با امکان بیشتری خرید کنن!

    امیدوارم خوب تونسته باشم چیزی که تو فکرمه رو با کلمه ها اینجا بگم 🙂

    ارادتمند.

  10. پاسخ سؤال ۱ روز ۴:
    من آدم جستجوگری هستم. یکی از بزرگترین تفریحات من رانندگی کردن تو جاده‌های ناشناخته است. وقتی به یه دوراهی می‌رسم دوست دارم هر دو طرفش رو برم تا ته ببینم به کجا می‌رسه و خیلی وقتها همین کار رو هم می‌کنم.
    کامران بیشتر جستجوگره و کمتر معاشرتی.
    پاسخ سؤال ۲ روز ۴:
    من به جای افق کوروش باشم میام به ملت می‌گم: تو فلان دسته از کالاها (مثلا پروتئینی) هر کس بیاد محصولی از هر فروشگاه رسمی دیگه پیدا کنه که از محصول مشابهش تو افق کوروش ارزون‌تر باشه، تا شش ماه می‌تونه به صورت سرزده و بدون هماهنگی از قسمت آماده سازی کالاها در هر یک از شعبه‌ها بازدید کنه (تا از بهداشتی بودنش مطمئن بشه) علاوه بر اون یک بسته‌ی پروتئینی ویژه هم بهش تعلق می‌گیره.

    1. این جا دوگانه سوز از حس فضولی ایرانی‌ها استفاده شده. ولی عیبش اینه که ربط مستقیم به پسرها نداره.

      1. جواب سوال اول روز چهارم:
        من بیشتر جستجوگرم چون خیلی وقتا بازی میکنم که ببینم مرحله بعدی چیه اما معاشرتی هم هستم چون کلا از بازی های گروهی لذت میبرم…کامران هم فکر میکنم جستجوگر رو که باشه چون اگه جستجوگر نباشه چجوری میتونه از دل بازیا قوانین گیمیفیکیشن دراره؟ و از این جهت که یبار گفتی بیشتر بازی های تخته ای بازی می‌کنی پس حریف داری و باید یا قاتل باشی یا معاشرتی

  11. سوال ۱ روز ۴
    من متاسفانه تو دسته دستاورد گرا ها و قاتلینم
    میدونم زیاد اکی نیس
    ولی تا جون دارم جوری بازی می کنم که بقیه به نیازاشون نرسن و من حتی یه سری چیز بی مصرف داشته باشم
    ولی کامران تو دسته قاتل ها و جستو جو گراس یه کم بیشتر به قاتلا رفته چون میخواد راه همرو ببنده تا خودش به موفقیت برسه تو بازی

    جواب سوال ۲ روز ۴
    بیان بگن آقا این و خریدی اگه دو تا بخری یکی مجانیه یا مثلا سه کیلو از این خریدی اگه ۵ کیلو بخری نیم کیلو مجانیه
    یا طبق حرف بالا اینو اضافه کنن که یه تعداد محدودی از یه جنس هست که فقط به تعداد خاصی داده میشه مثلا این تخفیفایی که بالا گفتم به ۱۰ نفر اول داده میشه همه حمله می کنن که جزو اون ۱۰ نفر باشن حتی اگه اون محصول به دردشون نخوره بازم میان

  12. سوال ۱ روز ۴
    من تقریبا بین طیفی حساب میشم ولی یکم بیشتر به سمت جست و جو گراها متمایلم
    کامران هم به نظر من قاتل و جست و جو گره چون دوست داره چیز های جدیدو ناشناخترو کشف کنه و از طرفی هم تمایل زیادی به رقابت، انتقاد، خرد کردن و شکست دادن رقبا داره (بر اساس تحلیل های شخصی از متن ها و صفحه اینستاگرام کامران)
    سوال ۲ روز ۴
    یه بازی ساده مبتنی بر کلیک میزنیم که داستانش از این قراره که یه پسری میخواد هر روز از بین کالا های تخفیف دار افق کوروش یه جنس رو بخره که روز های قبلش اونو نخریده. اول بازی یه صفحه با چهار تا کالا بهش نشون میدیم تا یکی رو انتخاب کنه، تو مرحله بعدی پنج تا کالا بهش نشون میدیم که یکیش همون کالاییه که دفعه قبل انتخاب کرده حالا اون باید یه کالا جدید رو انتخاب کنه و اگر کالایی که تو مرحله قبل انتخاب کرده رو دوباره انتخاب کنه میبازه، بازی همین طور ادامه داره و در هر مرحله یه کالا اضافه میشه و همچنین همه کالایی که در مراحل قبل هم انتخاب کرده تو اون صفحه (مثلا قفسه خرید) موجودن. بازی ادامه داره تا بازیکن یه کالا رو دوباره انتخاب کنه. (در نهایت میتونیم یه لیدر بورد هم درست میکنیم که نفرات برترو اونجا به بقیه نشون بدیم)

  13. جواب سوال ۱ روز ۴ دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار:
    من جستجوگرم و فکر میکنم کامرانم جستجوگر معاشرتی هست جستجوگره چون دیدم بعضی وقتا دنبال بازی‌های مختلف و گاها خاصه و معاشرتی چون دنبال بازی با افراد مختلفم هس

    جواب سوال ۲ روز ۴ دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار:
    من یه مسابقه ترتیب میدم اونم اینه که اون دسته از مشتریان رو که مایلن در مسابقه شرکت کنن رو اسم نویسی میکنم و بعد به صورت کاملا رندوم اینا رو در چند گروه تقسیم میکنم مثلا هر گروه ۱۰ نفر که میتونن برا گروه خودشون اسم داشته باشن به صورت اختیاری و دلخواه و اینکه مثلا ده تا از این گروهای ده نفری رو قرار میدم برای روزای مختلف هفته، به این صورت میشه که شنبه ده تا گروه داریم از A تا j که هر گروه ده نفره، یکشنبه ده تا گروه داریم از k تا t و…
    مرحله اول مسابقه بین گروهی انجام میشه به این روال که یه روز قبل از اینکه محصولات به صورت تخفیف دار در فروشگاه عرضه بشن به اعضای این گروها فرستاده میشه اسم محصول نوشته میشه، قیمت اصلی هم نوشته میشه ولی قیمت تخفیف خورده رو باید حدس بزنن این افراد هر کی قیمت تخفیف خورده دقیق رو گفت( اونی که قراره به اون قیمت فروخته بشه) یه امتیازی میگیره اونی که نزدیک بهش گفته یه امتیازی کمتر از اونایی که درست گفتن و همینطور کمتر میشه امتیازا بعد امتیازا جمع بندی میشه مسلا در عرض یه ماه اون اعضایی که بیشترین امتیاز رو داره از هر گروه مثلا ۳ نفر به مرحله بعدی میرن و اون یکیا حذف میشن مرحله بعدی مسابقه بین گروهای همه روزای هفته با یکدیگره که اینجا هم مسابقه به همین منوال پیش میره و در نهایت اعضای گروه برنده میتونه عضویت افتخاری و کارت مستری فروشگاه رو دریافت کنه که هر موقع هر چی نیاز داشتن حتی در صورت نداشتن پول همراه خود میتونن از فروشگاه خرید بکنن با نشان دادن اون کارت

  14. سوال اول روز چهارم:
    من وارد یازی نمیشم ولی اگر بشم قاتلم وحشتناک از باخت بیزارم- به نظرم کامران میکسه چون میشه از نوع نگارشش و شیر مطالب و وقت گذاشتنش معاشرتی و جستجو گر بودنش رو دونست- و همینطور تلاشش برای موفقیت دو شاخصه بعدی رو
    سوال دوم روز چهارم:
    اول باید این دیتاهایی که کوروش از مشتریاش میگره بررسی کنم که بدونم از این بیگ دیتا پسرا بیشتر چه خریدایی کردن و با توجه به این دیتا اول بکشونیمشون فروشگاه و بعد به نظرم چند تا کار میتونم بکنم یکی اینکه یه دوره مسابقات میزارم مثل لیگ PS4- گل کوچیک و … بعد برای مثلا یک ماه تصویر برندگان رو در تمامی تبلیغات استفاده میکنم و یا مثلا بازی اسکیپ رو در یک فروشگاه منخب برگزار کنیم

  15. سوال ۱
    من فکر کنم خودم جست و جو گر باشم یکمی هم دستاورد
    مثلا بیشتر توی بازی های کامپیوتری بازی های اپن ورد رو به داستانی ترجیح میدم.
    سوال ۲:
    سعی میکنم تخفیف رو به طور پی در پی یاداوری کنم
    مثلا تو پیجم هر یک روز در میون اسم برنده هارو اعلام کنم (یه جا همرو نگم) یا اینکه کالا هایی که بیشترین درصد تخفیفو دارن روشون تاکید کنم و هی معرفیشون کنم

  16. سوال اول روز ۴ معاشرتی هستم کامران معاشرتی و دستاوردگرا چون کامران همیشه اطلاعاتش رو با بقیه در میون میگذاره و خودمونیه و هر روز دارم پیشرفتش رو میبینم تو کارش که خیلی سریع داره موفقیت های بیشتری رو کسب میکنه

  17. سوال دوم روز چهارم تو فروشگاه اعلام میکنم هر کی از مثلا ۱۵۰ تومن بیشتر خرید کرد یه محصول که از قبل تعیین کردیم بهشون میدیم این کار یه مزیت داره همون موقع پاداش داده میشه و برای هر مشتری یه حساب باز میکنیم تعداد خرید مبلغ هایی که از اولین خرید تا آخرین خرید که کردن میدونیم حالا تو کانال تلگرام میگیم به مناسبت مثلاد عید کسانی که این مبلغ خرید کردن اینقدر درصد بهشون تخفیف میدیم و کسایی که بیشتر خرید کردن بیشتر اینجوری طرف با خودش میگه خوب منکه همیشه خرید دهرم بیام از افق کوروش خرید کنم که بتونم از تخفیف هاش هم استفاده کنم اینجور یه حس غرور هم بهش دست میده

  18. پاسخ سوال اول روز ۴ دوره گیمفیکیشن در کسب و کار: من جستجوگرم و آقای حاتمی شما، قاتلین چون حرف فقط حرف خودتونه و از زخمی کردن لذت میبرید فک میکنم ، معاشرتی چون خون گرم و صمیمی هستین ،،، دستاوردگرا چون بنظرم بلند پرواز و آرمانگرا هستین.

  19. جواب سوال یک روز چهارم دوره گیمیفیکیشن:
    من معاشرتی ام و فکر می کنم آقای حاتمی جستجوگر و معاشرتی باشن

  20. سوال ۲ : یه بازی بود فک کنم اسمش جنگ ستارگان بود شبیه به این یه سری وسیله از آسمون میوفته با قیمت های مختلف باید مواظب باشن بهشون نخوره فقط وسیله هایی که قیمتش پایین تره رو باس بهشون بخوره منتها وسیله ها از بالا که میان مشخص نیستن تخفیفی هستن یا نه .. چند لحظه قبل سقوط شون وقتی با هاشون تو یه راستا قرار میگیره مثلا نور میدن(ولی خب از روی قیمتهاشون میشه قبل این حدس زد) … بخاطر همین آسون نیست شناخت شون ولی خب سختم نیست … تو هر دور بازی یه سری لیبل میگیرن که بچه ای که لولش بالا باشه میتونه دوست شو به سیستم ادد کنه و کسی که خیلی ادد داره یعنی آدم گنده ی بازی بوده حالا تمایز این دعوت شده ها با بقیه اینه که وقتی میرن فروشگاه و چک این کنن کوروش بزرگ لیست خرید و ازشون میگیره و زود براشون آماده میکنه تا با این احترام جایگاه بقیه هم تشویق به شرکت دربازی شن .

  21. 1 فکر می کنم جست و جوگر و دستاوردگر و در مورد شما حدس می زنم معاشرتی باشی

  22. 2 مثل بازی پینت بال محصولات تخفیفی را نشانه بگیرند و در بازه زمانی مشخص هر زنگی بیشتر شکار کرد برنده خواهد بود

  23. جواب سوال 1 روز 4 دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار : من بیشتر جستجوگرم بسته به شرایط یکمم‌قاتلم . کامران به نظرم دست آوردگرا و یکمم معاشرتیه .
    جواب سوال 2 روز 4 دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار : مسابقرو میذارم قبل از ورود به فروشگاه مثلا یه توپ فوتبال میذارم برای روپایی زدن یا یه راکت پینگ پنگ و توپ ومیگم تخفیف امروز روی یه سری از اقلام ده درصده اما تخفیف برای نفر اول تا پنجم امروز برای خرید فردا به ترتیب ۳۰ ۲۵ ۲۰ ۱۵ و ۱۲ درصده
    یه جدول هم درست میکنم برای ۱۰ نفر اول که توی ماه نفرات اول بودن و کسی که توی ماه از همه بیشتر روپایی زده باشه تا یک هفته تخفیف ۳۵ درصدی داره
    البته درصد تخفیف ها باید بررسی بشه و روی کالاهایی که سود بالای ۵۰ درصد دارن اعمال بشه و به درستی مدیریت بشه.

    1. مسابقه روپایی برای ایونتای کوچیک خیلی خوب جواب میده بعد باید اینجوری بشه که اگر تو از اینقدر روپایی تونستی بیشتر بزنی این جایزه رو میگیری وگرنه طرف درگیر نمیشه!
      مثلا تو میگی 30 تا بعد طرف 28 تا میزنه تو مخشه که من دوباره برم رکورد رو بزنم

  24. جواب سوال اول روز چهارم دوره گیمیفکیشن
    خودم دستاورد گرا و جستجوگر یعنی بستگی به بازی داره مثلا تو جی تی ای اول دستاوردگرا بودم بعد دیگه خسته کننده شد می رفتم جستجو
    کامران هم همینطور هست

  25. سوال دوم روز چهارم دوره گیمیفکیشن
    می
    می تونه یه بازی واقعیت مجازی درست کنه و به صورتی که حالت ایکس باکس باشه و کاربر با دسته هایی که به دستش داده می شود باید توپ ها به سمت بسته ها بزنه که تو یک سری از این بسته ها تخفیف هست و یک سری هم پوچ و یه تایم زمانی داره و هر چه قدر که تخفیف ها بتونه بزنه به همان مقدار رو جایزه هایی که مشخص شده می تونه تخفیف بگیره
    البته می دونم تو ایران سخت می شه همچین چیزهایی پیاده سازی بشن و بیشتر باید فیزیکی باشه مسابقه بازی توپ برن تو گل یا سیبل چرخوندن و یه چیزی شانسی برنده شدن

  26. جواب سوال دوم روز چهارم: الان که اُکالا رو هم گذاشتن به نظرم میتونن یه بازی رو سایت بذارن اینجوری که بگردین هر کالایی تخفیف نداشت یا از سری پیش تخفیفش کمتر بود پیدا کنین و این بشه یه باکس و تلفیقش کنن با اون بازی برج سازی که باید روی هم بچینیم و مراقب باشیم نیفته..هرچقدر برج بلندتر بشه امتیاز هم بیشتر میشه

      1. نه یه بازی مجازی هست جعبه ها تاب میخورن باید بچینیم رو هم مراقب باشیم نریزن

  27. جواب 1 روز 4:
    من فکر میکنم بیشتر دستاوردگرا هستم و یکم جستجوگر.
    بسته به جمعی که باهاشون بازی میکنم معاشرتی هم میشم 😀

    سوال 2 رو باید بیشتر فکر کنم.

  28. جواب 1 روز 4:
    من فکر میکنم بیشتر دستاوردگرا هستم و یکم جستجوگر.
    بسته به جمعی که باهاشون بازی میکنم معاشرتی هم میشم 😀
    کامرانم فکر میکنم جستجوگر باشه که علاقه داشته و این همه بازی مختلف رو تجربه کرده و نسبت به هرکدوم اطالاعات داره ( بااین فرض بخونین که جواب های قبلی کامران رو درنظر نگرفتم و حدس خودم رو گفتم )

    سوال 2 رو باید بیشتر فکر کنم.

  29. مسابقه کاراگاه،
    این طوریه که تعداد k قلم کالا امروز همگی k درصد تخفیف خوردن، اگه اون کالا ها رو پیدا کنید و از هر کدوم یکی بخرید، روی کل فاکتورتون kدرصد تخفیف میخوره.
    یا یه مدل دیگه هم هست.
    کسی که بیشترین تخفیف درصدی رو تو میانگین خریدش توی هر روز داشته باشه، برندست و به میزان ریال تخفیفش پول نقد میگیرد یا میتونه توی خرید بعدش این عدد از فاکتور کسر بشه.

    1. یچیزی الان برای افق کورش داریم مذاکره کنیم که انجامش بدیم!خیلی این چیزی که گفتی راجع به کا محصول بهم ایده داد!مرسی که هستی!

      1. جدی!!
        خوشحالم از این بابت 🙂
        تا الان دوره برا منم خیلی آموزنده بوده. مرسی که هستی متقابل 😉

  30. سوال یک روز چهار
    من همه اینا که گفتی هستم
    هم به شدت دستاوردگرام
    هم جستجوگرم
    هم قاتلم هم معاشرتی
    اگر بیشتر از همرو بخوام بگم دستاوردگرام بیشتر از همه

    1. سوال دو روز چهار
      یه برد دیجیتال بزنن تو کل فروشگاه های سطح کشور که بشه دمش حدس زد این حدس چجوری باشه تو تصویر از بالا به پایین یه سری محصول میوفته مثلا ده تا محصول اگر هر محصول رو تخفیفش رو درست حدس بزنی برای هر محصول هم سه گزینه یا ۴ گزینه داری و سه ثانیه زمان یک امتیاز بگیری این امتیاز در کل سطح کشور قابل مشاهده باشه در سایت و اپ و برد های فروشگاه با نام و نام خانوادگیت و هر بار بازی هم با یکبار خرید قابل انجام باشه یعنی هر فیش خرید یک کد داشته باشه تو دستگاه بزنی و بازی کنی

      1. جواب سوال اول روز چهارم دوره گیمیفکیشن:
        من ۷۰درصد دستاوردگرام.۳۰درصد جستجوگر. کامران هم فکر کنم دستاوردگرا و معاشرتی باشه.

        جواب سوال دوم روز چهارم دوره گیمیفکیشن:
        مثلا من اگه تو بازی افق کوروش بودم یه لیدربورد میذاشتم که تو هر سری خرید کردن مشتری ها در طول یک بازه، تخفیفاتی که اونا گرفتن به صورت تصاعدی حساب میشدن و در پایان اون بازه، اونایی که تخفیفات بیشتری گرفتن یا زودتر از پایان اون بازه به عدد چشمگیری رسیدن به مرحله های بالاتر راه پیدا کنن.

  31. دوره ی گمیفیکیشن . روز چهارم .
    سوال اول: من دستاوردگرا هستم . زیاد اهل بازی نیستم چون وقتی مثلا یه بازی رو تو گوشیم نصب میکنم ، اینقده از وقتمو میگیره که وقت برای سایر امور روزانم کم میارم . دلیلش هم اینه که همش میخوام تمومش کنم و به نتیجه برسم . مثلا اگه به یه مرحله ی سخت برسم و همش ببازم ، میرم رو دنده ی لج که حتما باید این مرحله رو برنده شم ، خیالم راحت شه بعد گوشی رو بذارم کنار و برم سراغ درس و کارام .. از نظر من، آقای حاتمی شما هم جستجوگر و دستاوردگرا هستین. با توجه به اینکه گفته بودین یه برد از نتایج بازی دارین و دوست دارین همیشه در صدر باشین، نشون دهنده ی اینه که دستاوردگرا هستین . معاشرتی هم هستین چون اینکه این دوره ی رایگان رو برگزار کردین، معلومه که روابطی که در جریان بازی براتون ایجاد میشه ، شاید به اندازه ی نتایج مهم باشه .
    سوال دوم :
    اگه بخوام یه بازی برای پسرا طراحی کنم ، همینه که نقش اصلی رو یه دختر داشته باشه کافیه . البته ببخشیدا اینقدر رک حرف میزنم . اما به نظرم جذابیت و چالش بازی یه طرف ، اینکه یه دختر با ویژگی های ظاهری زیبا داور یا مثلا هدایتگر بازی باشه ، یا حتی رییس باشه ، می تونه برای آقا پسرها بسی جذاب باشه . یا اینکه در جریان بازی یا برای تیم سازی در بازی های آنلاین ، این امکان وجود داشته باشه که افراد بتونن مثل خودشونو بشناسن و باهاش تیم تشکیل بدن . مثلا افرادی که قدرت تخیل یا محاسباتی خوبی دارن ، بتونن همدیگر رو بشناسن و تیم تشکیل بدن . این می تونه به اتفاقات خوبی در دنیای واقعی منجر بشه .. هه هه هه …

    1. خیلی جالب بود این مشکل رو من توی نمایشگاها دارم یجا بم میگم که بیا غرفمون رو گیمیفای کن خلاصه ما میریم صحبت میکنیم و قیمت میدیم و.. طرف آخر میگه که خب من میخوام غرفم شلوغ شه کم هزینه تره که 4تا داف وردارم بیارم تا اینکه غرفمو گیمیفای کنم!

  32. جواب اول روز اول-دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار
    خودم بیشتر جستجوگرم و آقای حاتمی بیشتر دستاوردگرا هستن و کمی جستجوگر میزان معاشرتی بودنشون فقط در حد رفع نیاز

  33. جواب دوم روز چهارم-دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار
    از اونجاییکه تبلیغ دائمیه میتونیم هر روز یه سری محصول تخفیف ویژه بزاریم و یه محصولو تخفیف سوپرویژه بزاریم اما مشخص نباشه چه محصولی.اونایی که میخوان از تخفیف استفاده کنند باید حداقل یه تیم سه نفره باشند که یه نفر لیدر باشه از طریق طراحی یه بازی افراد جایی که محصولات تخفیف خورده هستند رو باید پیدا کنند مثلا در یه تایم خاصی از بلندگوی فروشگاه اطلاعاتی به مشتریها داده میشه که بر اساس اون میتونن محصولاتو پیدا کنند.حالا لیدر باید افراد رو طوری هدایت کنه که در مدت زمان کوتاهتری محصولو پیدا کنند و به صندوق برسند.همه مشتری ها حاضر در مسابقه درصد کمی تخفیف میگیرند.تیم برنده تخفیف ویژه و لیدر تخفیف سوپر ویژه …

  34. سوال ۱ روز ۴ : من خودم به شدت جزو آدمهای دستاوردگرا هستم ؛ تا جاییکه اگر بازی ای دستاوردی نداشته باشه حالا چه مجازی چه جایزه یا بدست اوردن رکورد ، اصلا انجامش نمیدم .
    خب جوابا رو که خوندم متوجه شدم شما جزو دسته ی جستجوگر و قاتل هستین البته حدسم این بود که معاشرتی و قاتل باشید

    1. ماشالله همتون اشتباه حدس زده بودید اول چرا آخه من کجام قاتله؟میدونستی من بچه بودم اونقدر سر به زیر و معصوم بودم تو کوچه بم میگفتن امام حسین:)

      1. ولی عجیبه من تستی که تو کانال گذاشته بودیدو انجام دادم پایین ترین درصد بود دستاوردگرا بودنم !

  35. من یه مسابقه به این شکل طراحی میکنم : هرکدوم از شرکت کننده ها یه چرخ دستی دارن و همزمان با هم شروع به انجام بازی میکنن ب این صورت که باید یه مجموعه ای از محصولات رو داخل چرخ دستی بذارن و به نقطه ی شروع بیارن طوری که مجموع درصدهای تخفیفشون ۱۰۰ بشه . اینم بگم که تخفیف محصولات روشون خورده و مشخصه . و هرکی که زودتر تونست این مجموعه محصولات رو جمع کنه همون محصولاتی ک جمع کرده رو جایزه میگیره .
    این یه جور چالش میشه که همزمان که ذهنش درگیر محاسبات عددیه ،محصولات جذاب تری جمع کنه !
    مسابقه رو هم هر جمعه عصر برگزار میکنم

    1. سوال اول از روز چهارم دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار:
      به نظر خودم دستاورد گرا و کیلر هستم بیشتر.
      اول اینکه اگر بازی میکنم فقط برای بردن بازی میکنم و از باخت حالم بد جوری گرفته میشه.دوم اینکه وقتی کسی در مورد چیزی ادعایی میکنه تمام تلاشمو میکنم تا حالشو بگیرم
      اما در مورد کامران باید بگم من هر ۴ تا شخصیتو میبینم .دستاوردگرا به این خاطر که اگر کسی دوره ای برگزار میکنه دنبال دستاوردی ازش هست حالا این دستاورد میتونه مادی یا معنوی باشه و این قضیه هم بعد کوتاه مدت و بلند مدت داره چون کسی که کارش گیمیفیکیشنه یا حالا هر کار دیگه ای وقتی دوره ای رو رایگان برگزار میکنی قطعا آدمای زیادی توش شرکت میکنن و تمام ایده هاشون رو مطرح میکنن و تو یه دوره رایگان برگزار میکنی اما شاید هزاران ایده رایگان پولساز وارد کارت میشه و دوم اینکه کسی که توی بازارهای مالی فعاله ذاتش دستاوردگراست
      جستجوگره چون دنبال اینه که ذهن مشتری رو بخونه که بتونه خدماتش یا محصولش رو بفروشه چون لازمه کسب و کاره و در این زمینه از بقیه هم نظرسنجی میکنه چون میخواد ذهنیت باقی افراد دارای کسب و کار رو هم بدونه
      معاشرتیه اجباریه چون دونستن نظرات دیگران علاوه بر اینکه حس کنجکاویش رو برطرف میکنه و سرگرمش میکنه قطعا دستاورد هم میتونه براش داشته باشه .اجباری بودنش رو از این نظر میگم که باید معاشرتی باشه که بتونه ارتباط برقرار کنه تا به دستاورداش برسه و از روی جواب دادنت هم میشه فهمید که معاشرتی نیستی چون خیلی کوتاه جواب میدی.
      در نهایت کیلره
      چون خیلی راحت نظراتی که باب میلش نیست رو میکوبه.و توی بازی هم که فکر میکنم شعارش این باشه که یا میکشم یا میبرم

    2. سوال دوم از روز چهارم دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار:
      برای مشتریا میشه موقع فاکتور زدن سال تولد و یا شماره تلفنشون رو گرفت و ثبت کرد و میشه از پسرا خواست که توی یه روز خاص حدس بزنن توی اون روز رنج سنی خانمایی که از فروشگاه خرید کردن رو حدس بزنن و بین کسانی که نزدیکترین حدس رو زده باشن قرعه کشی کرد و یه اشتراک تخفیفی مثلا ۳ ماهه در نظر گرفت.
      یا اینکه در مورد شماره تلفنا میشه گفت که توی یک ماه ۳ تا عدد پر تکرار در شماره تلفنها رو حدس بزنن البته بین ۷ شماره آخر.چون ۴ رقم اول که تکلیفشون معلومه.بین اسامی پر تکرار هم میشه این کارو کرد.
      یا اینکه میشه محصول پر فروش فروشگاه رو حدس بزنن و اشتراک تخفیف جایزه بگیرن.
      میشه از پسرا خواست که شعارهای تبلیغاتی برای فروش محصولات ارائه بدن و از خانوما خواست که یکی رو انتخاب کنن و رای بدن
      شعاری که بیشترین رای رو بیاره روی تابلوی فروشگاه استفاده بشه و یه ردیف از ردیفهای فروشگاه به اسم اون طرف مثلا به مدت یک هفته نامگذاری بشه و به صاحبشم اشتراک تخفیف داده بشه

  36. روز 4 سوال 2
    مثلا میشه یکی از روشهایی که سکه میگیرن کد تخفیف روی فاکتور خرید اون هفته شون باشه
    اما فکر کن چقدر جذاب بشه برای پسرای هر محله مسابقه بزاره افق کوروش، احتمالا هم سوالاش اینه که دختر همسایه امروز مانتو چه رنگی پوشیده بود
    یا به مثلا اونایی که رقم آخر کدتخفیفشون فلانه بگه که خونه ی پلاک 32 خیابون ارغوان دختر دارن یا نه

      1. :)))
        البته پلاک کوچه هارو مطابق با واقعیت نزنه که جلو خونه مردم شبیه دبیرستان دخترونه بشه

  37. سوال ۱ روز چهارم
    من‌ که معاشرتی‌ و جستجو گر‌ هستم‌..آقای حاتمی ام‌ فکر کنم‌ مثل‌ من باشه
    سوال دومم ..
    مثلا هرکس‌ در طی‌ چهار روز‌ دو تا خرید کنه‌ تخفیف‌ میگیره‌..اگر‌ در طی چهار روز سه تا خرید کنه‌ تخفیف‌ بیشتری‌ میگیره‌ اگه‌ طی‌ چهار روز‌ چهار بار خرید کنه‌ کد تخفیف‌ اش‌ بیشتر‌ میشه‌..یعنی باید رابطه‌ بین‌ تعداد خرید‌ و تخفیف‌ رو پیدا‌ کرد

    1. این چیزی که میگی یه مشکلی بوجود میاره طرف 4تا جنس برمیداره به کشیر میگه بجای یه فاکتور 4تا فاکتورش کنه عملا صف ایجاد میکنه

    2. روز چهارم سوال ۲
      من اگر جای افق کوروش بودم ازین مسابقه هایی که تیمی هستن، باید مثلا دوتا تیم چند نفره کلی جنس رو جمع کنند توی ی مدت زمان خاص و باید اون جنسی ک کلید تخفیف هست رو تو سبد داشته باشن اون جنسم باید خودشون پیدا کنند نه اینکه ما بگیم

      1. آفرین پیدا کردن یه کالای خاص جذابه مخصوصا اگر که یه معما داشته باشی یکی از دوستای ما یه محصول درست کرده بود بعد یه مسابقه راه انداخته بود گفته بود هرکی بگه پنج مخفف چیه محصولم رو بش رایگان میدم اخرش جواب این بود پیر نشی جوون محصول یارو هم یچیز آنتی ایجینگ بود برای جوانی و ضد پیری و این حرفا

  38. روز چهارم سوال ۱
    خوب قطعا ما ایرانی ها عاشق فضولی هستیم، مسلما ما معاشرتی جست‌وجو کر هستیم کامرانم معاشرتی جست‌وجو گر بوده( فضول بوده) که فهمیده ایرانی ها چه مدلین

  39. جواب سوال ١ روز چهارم دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار :
    خودم دستاوردگرد و کامران معاشرتی

    1. میدونی این سوال رو کلا برای چی گذاشتم؟
      گذاشتم که ببینم کیا کامنتای بقیه رو میخونن کیا نمیخونن:))
      توی همه کامنتا جواب رو گفتم که من جست و جو گر قاتلم

      1. اره دیدم ، من اول جوابی که خودم به ذهنم میرسه میگم ، بعد میرم جواب بقیه رو میخونم که نظر بقیه رو نظر من تاثیر نذاره ، خود این دوره که ما داریم توش مثلا یاد میگیریم هم قسمتی از یه بازی بزرگتر هست که هدف دیگه ای داره ، قسمت جالب گیمیفیکیشن که من خیلی بهش علاقه دارم اینه که برد برد هست ، درسته الان من توی بازی شمام ولی یه چیزی هم یاد میگیرم

  40. جواب سوال دو روز چهارم دوره گیمیفیکیشن در کسب و کار :
    یه قسمت از فروشگاه رو آماده میکردم برای بازی ، برای مثال یه آپشن برای خرید رب گوجه میذاشتم ، یه عالمه قوطی رب گوجه روی هم میذاشتم ، به هرکی با خرید یه رب گوجه توپ فوتبال میدادم و میگفتم توپ رو شوت کن ، به تعداد قوطی هایی که میوفته همون مقدار درصد تخفیف میدم بهت ، مثلا اکه ١٠ تا افتاد ١٠٪‏ تخفیف میدم بهت

    1. البته یه جوری باید چیده بشه که از یه مقدار بیشتر نیوفته ، و به ازای هر خرید یک توپ بتونن شوت کنن

    2. یه مقدار اجرا کردنش سخته مثلا این توپا میفته بعد یکی باید هی دوباره سرهم کنه توپا رو و … !مثلا ما یکاری کردیم توی الکامپ یه سطج شیبدار درست کردیم که بالاش یه سوراخ بود اینو تهش رو یه چمنی زدیم و شد زمین گلفمون بعد هرکی رد میشد میگفتیم که تاحالا گلف بازی کردی؟ همه میگفتن نه بعد ما میگفتیم به ازای هر توپی که بندازی توی سوراخ حالا نمیدونم اصطلاح گلفیش چی میشه گل زدنه یا چی بهت 10 هزار تومن پئل میدیم !بعد این خیلی کار سختیه ولی چون فاصله کمه بنظر ساده میاد! یعنی تو بقیه رو نگاه میکنی میگی عحب احمقایین!

  41. سوال 1 از روز 4
    من به شدت جست و گرم! یادمه بچه که بودم یه بازی کامپیوتری تاکسی داشتم(باید مسافر سوار میکردم و به جایی که نشون میداد میرسوندم) اما من میگشتم مسافرای خوب رو تور میزدم و میبردشون وسط جنگل یا لب دریا و با هم به افق نگاه میکردیم تا تایمش تموم بشه:)))
    یا مثلا تو بازی های جنگی معمولا دنبال دستشویی پایگاه نظامی میگشتم تا انبار مهمات!!
    و یا تو فوتبال همیشه تست میکردم که اگه به سمت دروازه خودمون برم، دروازبان و مدافعام چه عکس العملی نشون میدن که خب متاسفانه کار خاصی نمیکردن و من گل خوردم!!!

    شما هم که کاملا مشخصه که قاتل تشریف دارید! و نیاز به توضیحی نداره…

  42. سوال 2 روز 4
    توی الکامپ یه بازی بودش شبیه به دارت و با این تفاوت که شما یه صفحه بزرگ جلوته و قسمت های مختلفش نام محصولات رو نوشته و میتونی با توپ چسبونکی ای که داری محدوده محصول مورد نظرت رو بزنی و اون رو برنده شی(یا بصورت جایزه و یا با تخفیف)
    به نظرم یه ایده این شکلی میتونه مناسب باشه، با توجه به اینکه تنوع محصولات و قیمت های افق کوروش زیاده، خیلی راحت میتونه با محدوده های مختلف ایجاد کنه این صفحه رو…
    مثلا برای رب یه دایره نیم تری باشه و برای گوشی موبایل یه دایره کوچیک اندازه خود توپ؛

    1. چه قشنگ گفتی اتفاقا الان داریم یه سیستم کلی براشون طراحی میکنیم از بازی عادی اینترنتی بازی فاکتور و بازی سایتشون این چیزی که گفتی جالب بود

  43. جواب سوال ۱ روز چهارم
    من بیشتر قاتلم و فک میکردم شما هم همینطور باشین ولی توو جوابا گفتین کمتر قاتل هستین
    جواب سوال دوم
    چندتا فروشگاه بزاریم ک اسمشون مشخص نباشه و یه لیستی به مشتری بدیم که اگه در کمترین زمان باید بفهمه کدوم تخفیف بیشتری داره و حدس بزنه کدوم کوروشه و کسی که رکورد کمترین زمان رو بزنه بهش برای خرید بعدی یا تخفیف بدیم یا ازش به عنوان تبلیغ استفاده کنیم

  44. سوال یک روز چهار؛ من معاشرتی ام و کامران جستجو گر چون گفته بودید از بازی نقشه اسپانیا رو کامل یادگرفتید

    سوال دوم : پسرا کل نگر هستن و کمتر ب جزییات در فروشگاه توجه میکنن و چون دوست دارن همیشه اول باشن با چاشنی غرور گاهی اصلا دوست ندارن بگن ی چیز تخفیف دار خریدن یا از اون طرف میگن ی چیزی ک همه گرون میخرن رو من با فلان قیمت کمتر خریدم فقط همین میدونستم وای واسه طراحی…

    1. حالا یچیز جالب بگم من تو مجموعه دکتر کرمانی که رژیم لاغری چاقی میده مشاورم اینا یه مشکل این شکلی با خانما دارن یعنی اقایون میان رژیم میگیرن اخرشم به همه میگن که زیر نظر دکتر کرمانی بوده
      ولی خانما اینو نمیگن میخوان نشون بدن با اراده خودشون بوده !نمیدونم ربطی داره به این غروری که میگی یا نه!

  45. سوال یک روز چهارم:
    من خودم حدود 60 درصد دستاوردگرام…یعنی انقدی که دلم میخواد رکوردای خودمو بزنم،هیچی دیگه رو دوس ندارم!
    20درصد جستجوگرم، 15 درصد معاشرتی،اون 5 درصد آخرم دیگه خیلی به بازی وارد باشم و سر کل کل بیفته قاتل میشم!
    حاتمی هم ذاتا قاتله :))) ولی به واسطه ی کارش ترغیب شده که جستجوگر و معاشرتی باشه و همچنان قاتل!
    سوال دوم:
    من نظرم رو دارم در مورد پسرایی که زندگی مجردی و دانشجویی دارن میگم. یعنی در حالت عادی و تحت شرایطی که مادر یا همسرشون ازشون درخواستی داشته باشه شاید زیاد تایم نداشته باشن بخوان درگیر بشن!
    ولی میشه مثلا برای اونایی که میرن تو بخش غذاهای کنسروی و کلا غذاهای راحت آماده شو! یه درخواستی بذارن که مثلا هرکی چینش بهتری ازین کنسروا و مواد غذایی داشته باشه (خارج از قفسه ها) یعنی به شکل سازه باشه که جذابیت واسه بقیم داشته باشه، بهش یه بن میدن که مثلا تا یه ماه هربار میاد، دوتا تن ماهی یا دوتا بسته ماکارونی رایگان برداره. بعد باز ماه بعد خلاقیت به خرج بده دوباره یه مدل دیگه بچینه، دوباره یه بن جدید بدن بهش!

  46. یعنی حاضر نیستی شانست رو یکبار هم امتحان کنی؟
    شاید من به عنوان طراح این بازی صرفا بیام به هرکی که جسارت داشت و شرکت کرد جایزه بدم
    حالا ممکنه تعدادش کم و زیاد بشه ولی بحث اینه که من اینجوری میتونم حتی تویی که فکر میکنی ضعیفی رو ترغیب کنم مشتری دائمم بشی!

      1. سوال اول از روز چهارم : من جستجوگر و معاشرتی و قبل ترها دستاوردگرا بودم .کامران جستجوگر قاتل و معاشرتی هم خودش بخواد میشه.
        سوال دوم از روز چهارم:تو اپ فروشگاه، یه گردونه طراحی میکردم و بعد جمعه ها که خلوت ترن بهشون پیام میدادم که گردونه رو بچرخون تا روز جمعه بکشوندشون فروشگاه.اینطوری که پیشنهاد نزدیکترین فروشگاه رو میدادم و بعد با چرخوندن گردونه کالایی رو تو سبدشون قرار میدادم که قرار دادن این کالا بهتره برحسب تجربه خرید مشتری قرار بگیره بعدش به شرط اینکه تا ساعت فلان مراجعه کنن یه پیشنهاد ویژه براشون داشتیم اینطوری ک تو مسیر میتونن با علامت زدن یه جاهایی ک ازشون سوال میشه برای خودشون تخفیف بیشتری کسب کن.وبرای اینکه هیجان حضورشون بیشتر بشه وقتی مراجعه میکنن ازبین کسایی که اومدن شمارش ستارهاشونم انجام میشه و برنده هم اعلام میشه.

  47. سوال اول از روز چهارم دوره کسب و کار: من معاشرتیم. کامران دستاوردگراست چون اینطوری احساس میکنم :))

  48. سوال 1 روز چهارم:

    جواب این سوالو دقیق میدونم (:
    من جستجوگر اچیور هستم و کامران هم جست و جوگر قاتل

      1. سوال ۲ روز ۴:
        یکی از ایده ها میتونه این باشه که فرد بازی کننده مسئول دریافت پول بعد از خرید هست حالا تو این بازی این فرض هست که طرف قیمت ۱۰۰ درصد رو پرداخت کرده حالا مثلا تند تند آدم میاد که بالا سرشون مبلغ تخفیف و عکس محصول هست مثلا گفته ۲۵ درصد تخفیف و ۱۰۰ هزار قیمت بوده
        بعد باید من بهش ۲۵ هزار برگردونم درصدها هم خیلی بالا نمیاریم که توقع پیش بیاد فوقش یکی دو تا محصول درصد تخفیف خوب دارن که تکرارشون بیشتره
        در واقع این بازی اینجوری که پول برمیگردونی در واقع سرعت عمل مهمه حالا هی تعداد بیشتر میشه تو مراحل بعد هر مرحله امتیاز داره
        افق کوروش مثلا برای این هفته در نظر داره که روی یه کالای خاص مانور بده
        اون کالا توی این لیست مشتری ها بیشتر دیده میشه
        در آخر میایم یه کوبیز میزاریم و میزان تخفیف روی فلان رب رو می پرسیم که چون تکرار شده طرف یادشه مثلا ۲۵ درصد.بعد ۲۵ امتیاز سکه میگیره ،و وقتی امتیاز ها زیاد شد یه کارت تشویقی بهش میدیم
        البته کلا استراتژی بازاریابی و مزیت رقابتی کوروش رو بدونیم بهتر میشه ایده داد.

        1. فک کنم فهمیدم چی گفتی البته همیشه اینجوری جاها اول بگو بازی فیزیکی هست بازی انلاینه چجوری هست در چه فضایهه کلا .
          از بقیه بهتر فهمیدی منظورم رو و این خوب بود.

  49. سوال ۱ روز ۴ :
    من خودم فک میکنم جستجو گر و یکم دستاورد گرا و یکم معاشرتی
    و کامران به نظرم جستجو گر و دستاورد گرا و حتی قاتل

  50. روز چهارم سوال ۱:
    خودم ماجراجو هستم همه نقاطی که هیچ کسی تو جی تی ای وی رو نرفته رو من رفتم جوری جی تی ای وی ۲ رو بازی کردم ک همه جا بودم اما مرحله ۱ بازی بودم و کامران هم معاشرتیه چون ارتباطاتش خیلی خوبه و وقت میزاره برای ی صحبت کوتاه
    سوال ۲:خب خود بازی جی تی ای بنظرم از همه لحاظ برای ی پسر خوبه چون سرک میکشه و اگه انلاین باشه با ۴ تا ادم دیگه حرف میزنه و قدرت عمل داره و میتونه بره تو دیسکو و لب ساحل که پسرا عاشقشن

  51. سوال ۱ روز ۴ گیمیفیکیشن در کسب و کار:

    من خودم‌ کیلر م و کاوش گر
    تو کامران کاوش گر و کیلری

  52. سوال ۲ روز ۴ گیمیفیکیشن در کسب و کار:

    من از کوییز آو کینگ الگو گرفتم، مثلا مخاطب میاد یکی از دوستاش رو اد میکنه و باهم بازی میکنن،
    بازی اینطوری ه دوتا عکس بقل هم ن که یک کالای یکسان ولی با تخفیف های متفاوت ن، تو باید بگی کدوم کالا واقعا در افق کوروش تخفیف ش اونه و هرکی بیشتر جواب داد میبره
    و تو هی میتونی مسابقه بدی و اسم‌ت در لیدربورد بالا بیاد

  53. جواب سوال ۱ روز ۴:

    هم من و هم کامران دستاوردگرای قاتل هستیم بِلاشک! D:

    1. جواب سوال 2 روز 4:

      مسابقه اینه که تو بیا اجناست رو بخر ما برات چندتا کار رو انجام می‌دیم:
      1) اجناست رو درب واحد (نه منزل و آپارتمان، دم در خود خونه :)) ) تحویل می‌دیم!
      2) یه کد تخفیف به دوستت می‌دیم که تو معرفیش می‌کنی و اسم تورو به عنوان هدیه دهنده می‌نویسیم توی فاکتور
      3) یه جنسی که دوستت چندتا ازش خریده رو توی خرید بعدی بهت مجانی یا با تخفیف خیلی بالا می‌دیم
      4) اگه دوستت که کد تخفیف ویژه از طرف تو گرفته، خرید نکنه پوست تورو می‌کنیم :)) شوخی بود البته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب