طراحی راه‌حل‌های مبتنی بر بازی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

گیمیفیکیشن جنجالی !

گیمیفیکیشن جنجالی
گیمیفیکیشن جنجالی

همانطور که می‌دانید گیمیفیکیشن به معنای ایجاد شرایط بازی در محیط های غیر بازی است. یکی از 4 حوزه اصلی بازی وارسازی، زندگی شخصی است. در این حوزه ما از گیمیفیکیشن استفاده می‌کنیم تا بتوانیم سالم‌تر باشیم، کمتر سیگار بکشیم، بیشتر مسواک بزنیم و بیشتر به اهداف خود برسیم.حال امروز در خدمت شما هستیم با معرفی یک گیمیفیکیشن جنجالی!(اگر هنوز نمی دانید گیمیفیکیشن چیست کلیک کنید)

نکته مهم این است که همه ما می‌دانیم که اینکارها خوب هستند اما به ندرت اینکارها را انجام می‌دهیم یکی از ابزارهایی که در راه تحقق اهدافمان به ما کمک می‌کند گیمیفیکیشن است. حال کمپانی فرانسوی تولید آب معدنی Contrex از این موضوع استفاده کرده است و در یک تبلیغ تلویزیونی مشهور از یک گیمیفیکیشن جنجالی استفاده کرده است.

همه ما می‌دانیم که ورزش کردن خوب است و به طور مثال دوچرخه سواری به سلامتی ما کمک می‌کند اما کمتر از این امر استقبال کرده ایم در ویدیوی زیر می‌بینید که این کمپانی چگونه با استفاده از یک گیمیفیکیشن جنجالی باعث می‌شود افراد سریعتر و بهتر ورزش کنند.البته باید یک توضیح مهم راجع به این ویدئو داده شود چرا اصلا به این مورد گیمیفیکیشن می گوییم؟ شاید این مورد اصلا گیمیفیکیشن محسوب نشود! نکته مهم اینجاست اگر کسی که دوچرخه ها را می بیند به دید ورزش کردن از آن ها استفاده کند و بخواهد به سلامت خود کمک کند، دادن یک فیدبک تصویری باعث می شود که اسم این تجربه گیمیفیکیشن باشد.

اما اگر کسی که این دوچرخه را می بیند فکر کند که قرار است درگیر یک بازی شود و اصلا به دید ورزش کردن و سلامت رکاب نزند این حرکت بازی است و گیمیفیکیشن نیست!

توجه شما را به این گیمیفیکیشن جنجالی  که در سال 2011 پخش شد جلب می‌کنیم.

آقای گیمیفیکیشن برای اولین بار در ایران، دوره آموزشی بلندمدت و تخصصی گیمیفیکیشن برگزار می کند. نقشه راه گیمیفیکیشن را از دست ندهید!

Picture of کامران حاتمی
کامران حاتمی
حدود 10 سالی است که در حوزه گیمیفیگیشن و طراحی رفتار به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنم و علاقه زیادی به ترویج این موضوعات در ایران دارم. آقای گیمیفیکیشن یک تیم است و من کامران حاتمی، مدیر این تیم پرانرژی و حرفه‌ای هستم. پیش‌زمینه تحصیلی مهندسی کامپیوتر (از علم و صنعت) و MBA (از امیرکبیر) دارم و در مسیر فعالیتم در حوزه گیمیفیکیشن، مطالعات گسترده‌ای در زمینه‌های نوروساینس، روان‌شناسی و علوم رفتاری داشتم. هم‌چنین کتاب‌های طراحی گیمیفیکیشن، گیمیفیکیشن در تدریس، هر آنچه باید درباره طراحی بازی‌های آموزشی اثربخش بدانید، ۱۴ روز تا شادی پایدار و اضطراب را ترجمه کرده‌ام. در حال حاضر در سوئد هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب